16:20

Топ 10 в изненадващите жестове





1 Любовно признание

Страхотен начин да покажете чувствата към любимата жена, така че тя да ги има за цял живот в рамка, а и вашите думи винаги да и напомнят за силните Ви чувства.

2 Подарете СПА

Ако половинката Ви работи много, или се занимава по цял ден с домакинството и децата, такъв подарък ще и се отрази много освежаващо. Бъдете сигурни, че ще Ви се отблагодари с много внимание и нежност, след като се наслади на един ден в СПА център.

3 Шоколадов разкош

Направете парти изненада дори без специален повод. С един шоколадов фонтан, малко плодове и отбрани сладкиши, една бутилка шампанско всяка обикновена вечер ще се превърне в най-романтичната.Насладете се на богатия вкус на шоколада заедно, пред любим филм или на фона на нежна романтична музика.

4 Подарете личен сайт

Направете сам или се доверете на екип от професионалисти, за да създадете заедно сайта на Вашето семейство, или личен сайт на половинката Ви. Тя едва ли си е представяла, че ще и подарите точно това!

5 Изпратете уникална кошница

Изпратете неочаквано в офиса или в къщи на половинката си много изненади в кошница "Обичам те". В нея са сбрани много изкушения на едно място- луксозни бонбони, скъпо шампанско, пухкави мечета, ароматна свещ.Чудесен подарък за всеки повод, но най-добре е да бъде изненадващ.

6 Рисуване с шоколад

Станете художник за един ден, като нарисувате тялото на любимата с течен щоколад и я покриете със сметана... За да е удоволствието пълно, нека и Вашата дама поработи с четката върху вас....Вкусно и забавно!

7 Дни романтика

Направете всеки ден, всяка сутрин романтична за Вашата половинка. Подарете кутийка с 365 листчета, на които има написани желания, пожелания, мисли и страсти....И всяка сутрин очаквайте с любопитство какво ще се падне...Много подходящ подарък за Нова година или за рожден ден.

8 Покана за среща

Определете среща на Вашата половинка по изненадващ начин!
Изпратете чрез нас този папирус, на който сме написали нежен любовен стих и предложение за среща, отправено към любимия човек. Заложете на неочакваното, хубавите неща са именно такива!


9 Цветя

Колкото и стандартен да е този подарък, не пренебрегвайте значението му. Жените харесват цветята, но по-важен е Вашият жест, още повече ако е изненадващ, без специален повод.

10 Всеки ден изненада

Всеки ден може да бъде специален и романтичен.Направете закуска в леглото, подарете цвете, усмихнете се! Не всичко се купува от магазина, вниманието и нежността са безценни!