10:56

Подарък за рожден ден



Какво да подарите на най-специалния за всеки човек ден- неговия Рожден ден? Избора е труден, но ако познавате добре рожденника, ще знаете интересите му, любимите му цветове, вкуса му, а оттам и по-лесно ще изберете подарък за рождения му ден.
Ако търсите нестандартен подарък, и рожденника/рожденничката е любимата половинка, може би ще изберете романтичните късмети в кутийка 365 романтични дни.Всеки ден ще е специален и изпълнен с изненади и за двамата в двойката.Всяка сутрин ще започва с малко късметче-желание, пожелание или комплимент...
За рожденник, любител на сладките неща, интересно предложение е някой от многото красиви Букети от бонбони
А ако Вашият шеф е рожденникът, специалното предложение е изискана кошница с рисувана бутилка вино и различни вкусотии.Стилен подарък, точно като за шеф.
Децата много биха се зарадвали на играчка или красива кукла като подарък за рождения си ден.Но защо не направите едно незабравимо парти с Машина за захарен памук и Шоколадов фонтан.Забавлението ще бъде неописуемо, а всеки възрастен би се справил лесно с експлоатацията на домакинските уреди.Вкусно и забавно!

Разбира се, идеите за подаръци за рожден ден са много, за Вас остава тежката задача или забавното предизвикателство да направите близките си хора щастливи, да им подарите чудесен и незабравим подарък, избран не по задължение, а с емоция и добро чувство.Успех :)

10:23

Седем дена, седем кутийки с късмети



Всеки ден може да започва различно и неповторимо с малките късметчета в седемте кутийки, които WebPodaraci.com предлага за подарък.Общо 365, папирусчетата са чудесен подарък, който ще бъде интересен цяла година за притежателя си.На малките листчета има изписани мъдри мисли, афоризми, цитати на велики личности и хубави послания.
Изключително позитивен подарък, с който може да зардвате близък човек по всякакъв повод!

10:20

Рисувана бутилка с гербери



Още една красива рисувана бутилка, нестандартен и интересен подарък за рожден ден или Св.Валентин за Вашата дама.

18:56

Любовни поеми

33 любовни поеми, събрани в красива кутия под формата на папируси със златна панделка...Нежна декорация в златни цветове и вид на изцяло завършен подарък за Вашата любима жена.
Коя жена би могла да устои на страхотните любовни стихове:

"...Заради ръцете ти си струва
да прегърна обич и да чувам
вика ти в мен, моя любов.
Заради един човек си струва
и едно море да се преплува
в безлунна нощ, моя любов...
С теб до днес надживях
и вина и съдба,
но чак сега казвам аз:
Заради един живот си струва
да живееш, без да се преструващ,
че не си сгрешил, мое любов.
Заради една сълза си струва
да простя и пак да те целувам
до сетен дъх, моя любов."

Михаил Белчев

Покажете на дамата до Вас, че романтиката не е само във филмите и книгите...Бъдете нежни и влюбени всеки ден от годината :)



Едно страхотно предложение от WebPodaraci.com

20:05

Как да направим панделка за подарък


Лесен начин да направим сами панделка за подарък.Панделката може да се изработи от сатенена лента, от органза или от хартия.
Ето най-лесната, но и най-красивата от панделките:

16:17

Рисувани бутилки




Рисувани бутилки с вино- едно чудесно допълнение към интериора, както и отличен избор за подарък за любители на виното.Наздраве :)

Много интересни предложения от WebPodaraci.com

20:25

Романтичен подарък



Изненада за любимата жена!
Подарете по изискан начин любовна поема до Вашата половинка, изписана върху папирус и поставена в красива дървена кутийка .Декорацията на папируса е също уникална- малък кристал-капка, завързан със златна панделка.И като допълнение една кутия разкошни шоколадови трюфели, с които ще очаровате дамата си. ..Едно чудесно предложение от WebPodaraci.com

13:51

Сватбен подарък в кошница


Уникална сватбена кошница!
Подарък за сватба, в който сме съчетали бутилка с качествено шампанско за сватбената вечер - за да е чудесно настроението, бутилка с вино розе за деня след сватбата - за да е сладък живота заедно, букет от бонбони с лешников пълнеж - за да зарадвате булката, и кутия луксозни бонбони - за да се поглезят младоженците... Красиво аранжиран в розово, бяло и цвят шампанско, този подарък ще бъде запомнен от младоженците като нестандартен и оригинален. Декоративните цветя и елементи придават много празничност и красота на този сватбен подарък

19:33

Дръвче от бонбони в саксия

Ако сте се уморили да търсите оригинален и ефектен подарък всеки път, когато отивате на рожден или имен ден, вижте какво Ви предлагаме ние от WebPodaraci. Интересно малко дърво от вкусни шоколадови бонбони, аранжирано и "посадено" в стилна саксия. Чудесна украса за дома и допълнение в интериора.Подходящ подарък както за жена, така и за мъж, по всеки специален повод и дори без повод.
И още няколко Свежи идеи за подаръци.


19:18

Букети от бонбони

Букетът от цветя е нещо прекрасно, но стандартно.Ако Ви се иска да сте оригинални и изненадващи в избора си на подарък, значи следващите предложения на букети от бонбони са точно за Вас.
Събудете романтиката във Вашата връзка с подарък изискан шоколадов букет, направен така, че да зарадва Вашата половинка и да привлече погледите на всички! Бъдете нестандартни и оригинални не само когато имате специален повод!
Ръчно изработени, с много внимание и желание да доставят радост на Вашия празник - Букети от бонбони :)